Cine sunt

Mă numesc Vali şi sunt un tip foarte prietenos de fel. Îmi place să fac oamenii de langă mine să se simtă în largul lor, să fie ei însuşi; sunt un om care pune suflet în tot ceea ce face.

Povestea mea a început în felul următor: pană la vârsta de 21 de ani am practicat o mulţime de meserii, dar se pare că nici una din ele nu era pentru mine, puţin mai târziu am descoperit că Dumnezeu avea pregătit pentru mine un viitor măret; de la mecanic, tractorist si altele, El a ales pentru mine cea mai frumoasă meserie, cea de fotograf. Acest dar a fost zămislit in mine de mic pentru a fi şlefuit într-un viitor strălucit. 

Să fii fotograf este un sentiment minunat, ca şi fotograf am ocazia să mă hrănesc cu multe emoţii şi zâmbete.
Prin intermediul fotografiei am vizitat o multime de locuri fascinante in cadrul cărora, cu ajutorul mirilor şi nu numai, am creeat cadre de poveste.

Să faci fotografie înseamnă să-ţi eliberezi lumea pe care o ţii ascunsă in tine, să arăţi tuturor cum văd ochii tăi şi mai ales să creezi noi poveşti în care ceilalţi să se regăsească; simt cum fiecare face parte din mine şi reprezintă un fragment al personalităţii mele, dacă m-ar întreba cineva ce aş face peste câţiva ani, aş răspunde că eu prin fotografie trăiesc.

Proces de lucru

01. Facem cunoștință

Ne cunoaștem și stabilim împreună detalii despre evenimentul tău.

02. Eu fotografiez

Îmi folosesc experiența pentru a surprinde cele mai frumoase cadre trecute prin lentila aparatului de fotografiat.

03. Tu te bucuri de fotografii

Procesez și îți trimit fotografiile pentru ca tu să te bucuri de ele împreună cu cei dragi.

Hai să ne cunoaștem

Dacă vrei să mă alegi ca și fotograf, te invit să iei legătura cu mine ca să stabilim împreună detalii despre viitoarea noastră colaborare.